جذب مدرس جهت ضبط ویدئو آموزشی جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید
0

آشنایی با شغل مدیریت بازاریابی

شغل مدیریت بازاریابی به نوعی ارتباط دهنده شرکت و مشتریانش را کنترل و ساماندهی می کند. افرادی که مدیریت بازاریابی انجام می دهند، تمام توان خود را روی ساخت پیام های تبلیغاتی یا تولید محتوای با کیفیت و انتشار آن در کانال های مختلف می گذارند.

یک مدیر بازاریابی با انواع مختلف تبلیغات از روزنامه گرفته تا شبکه های اجتماعی کار کرده و برای موفقیت در این حرفه باید به تمام این حوزه ها تسلط داشته باشید. اغلب شرکت ها برای انجام امور تبلیغاتی خود به یک مدیر بازاریابی نیاز دارند. در این مقاله توضیحات بیشتری درباره شغل مدیریت بازاریابی به شما ارائه می دهیم.

شغل مدیریت بازاریابی چیست؟

شغل مدیریت بازاریابی بسته به نوع و حوزه فعالیت صنعت مورد نظر تعریف متفاوتی دارد اما در تمام آن ها باید چند کانال ارتباطی داشته باشید. معمولا زمانی که از یک مدیرعامل می پرسند مدیر بازاریابی دقیقا چه کاری انجام می دهد، او چنین پاسخ هایی می دهد:

ساختن پیام های تبلیغاتی و انتشار آن ها در فضاهای مختلف

یک مدیر بازاریابی استراتژی های مختلف تبلیغاتی را در چند کانال مختلف هماهنگ کرده و بودجه مورد نظر برای کمپین های تبلیغاتی مختلف را تعیین و مدیریت می کند. یکی دیگر از وظایف شخصی که در شغل مدیریت تبلیغات فعالیت می کند این است که فرصت های تبلیغاتی مختلف را مورد آزمایش قرار داده و با رسانه های مختلف روابط ایجاد کند.

شغل مدیریت بازاریابی

سایر وظایف یک مدیر بازاریابی عبارت است از:

تعیین و هدایت تکنیک های مختلف شبکه های اجتماعی و ارزیابی عملکرد کمپین های تبلیغاتی.

بهبود سایت از راه سئو؛

رفع مشکلات مشتریان از طریق ورود به بخش خدمات مشتری.

شغل مدیریت تبلیغات ارتباط مستقیمی با آموزش کارمندان در مورد تبلیغات صنعتی و آنالیز گزارش های تبلیغاتی مختلف دارد.

محیط کاری شغل مدیریت بازاریابی

اغلب افرادی که شغل مدیریت بازاریابی را انتخاب می کنند در یک محیط اداری مثل شرکت کار می کنند. آن ها به طور معمول در جلسات و کنفرانس های مرتبط با تبلیغات و بازاریابی شرکت کرده همچنین مدیران بازاریابی به جای کار در دفاتر شخصی ترجیح می دهند نزدیک کارمندانشان کار کنند.

برنامه کاری یک مدیر بازاریابی

اغلب افرادی که حرفه مدیریت بازاریابی را انتخاب می کنند، بیشتر ساعت های روز را کار کرده حتی برای تمام کردن یک پروژه ممکن است تا دیر وقت روی آن کار کنند. در حالت خرده فروشی یک مدیر بازاریابی ایام قبل عید تا دیر وقت کار می کند چون محصولات در این بازه بیشترین فروش را دارند.

یک مدیر بازاریابی ممکن است بسته به موقعیت خود روی سایت کار کرده یا به صورت دورکاری همکاری داشته باشد.

ویژگی های مهم متقاضیان حرفه  مدیریت بازاریابی

برای داشتن شغل مدیریت بازاریابی مثل تمام مشاغل دیگر باید یکسری ویژگی ها داشته باشید که مهم ترین آن ها عبارتند از:

تحصیلات مرتبط

اغلب شرکت ها انتظار دارند مدیر بازاریابی آن ها دارای مدرک کارشناسی باشند اما گاهی استثناهایی هم وجود دارند مثلا ممکن است برخی شرکت ها شرط داشتن مدرک کارشناسی ارشد مرتبط را برای متقاضیان حرفه مدیریت بازاریابی در نظر بگیرند.

رشته های مرتبط با مدیریت بازاریابی

مهم ترین رشته های مرتبط با مدیریت بازاریابی عبارتند از:

  1. مدیریت  کسب و کار؛
  2. مدیریت بازاریابی
  3. امور مالی و حسابداری
  4. ارتباطات

اغلب متقاضیان شغل مدیریت بازاریابی در این زمینه تجربه های قبلی دارند. به همین دلیل به راحتی می توانند پیشرفت کرده و حقوق بالایی کسب کنند.

تجربه بالای مدیریتی

برای داشتن شغل مدیریت بازاریابی علاوه بر تحصیلات باید تجربه کافی در این زمینه داشته باشید. طبق تحقیقات انجام شده تقریبا ۴۹ درصد بازاریابان حداقل ۱۰ سال تجربه در این زمینه داشته و ۲۸ درصد مدیران بازاریابی حدود ۲۰ سال تجربه دارند.

آموزش و مهارت در شغل مدیریت بازاریابی

دو فاکتور مهم در کنار تحصیلات و تجربه کافی، آموزش و مهارت است که متقاضیان شغل مدیریت بازاریابی باید به آن توجه کافی داشته باشند.

یک مدیر بازاریابی برای موفقیت در این حوزه باید آموزش های مورد نیاز را دیده و مهارت کافی کسب کند. برای اطلاع از تخفیف های آموزشی، ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

بیشتر بدانید: آموزش مهارت های ضروری برای فروشندگی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *