ویژگی های یک برنامه نویس بک اند موفق
اغلب شرکت های بزرگ به دنبال استخدام برنامه نویس بک اند با حقوق بالا می باشند. بنابراین این شغل از جایگاه بالایی برخوردار می باشد. در ابتدا ممکن است برنامه نویسی وب برای افراد تازه کار کمی سخت و پیچیده به نظر برسد. لذا در این مقاله ۱۰ مهارت لازم برای برنامه نویسان بک اند به شما معرفی می شوند.
یک برنامه نویس back end باید توانایی کار با زبان های برنامه نویسی مختلف و یادگیری فریم ورک های رایج را داشته باشد. از طرفی ساختمان داده و الگوریتم های مختلف را شناخته و با آن ها ارتباط برقرار کند.
موارد مورد نیاز یک برنامه نویس بک اند
مهم ترین مواردی که باید قبل شروع برنامه نویسی back end بدانید عبارتند از:
- آشنایی با مفهوم دیتابیس و حافظه پنهان؛
- شناخت API و تنظیمات سرور
- شناخت سیستم های کنترل نسخه؛
- آشنایی با مهارت های حل مسئله؛
- ایجاد مهارت های ارتباطی مناسب؛
یک برنامه نویس بک اند برای موفقیت در این حوزه باید روی چند زبان تسلط کافی داشته باشد. مهم ترین زبان های Back End عبارتند از: پایتون، PHP و جاوا.
پیشنهاد مطالعه: آَشنایی با مفاهیم Back End و Front End در طراحی سایت
آشنایی با فریم ورک های مختلف
برنامه نویسان back end بعد انتخاب زبان برنامه مورد نظر باید با فریم ورک و چارچوب های مهم آن آشنا شوند. فریم ورک معمولا برای پشتیبانی از برنامه ها طراحی می شود و برنامه نویسان با استفاده از آن می توانند برنامه های تحت وب مختلف بسازند.
مفاهیم ساختمان داده که یک برنامه نویس back end باید بداند
معمولا برنامه نویسی و توسعه back end بر مبنای داده انجام می شود. شما به عنوان یک برنامه نویس بک اند باید با ساختار و الگوریتم پیاده سازی داده ها آشنا باشید. بعضی از مفاهیم مهم و اساسی ساختمان داده در ادامه آورده شده است:
- آشنایی با جستجوی دودویی؛
- آموزش پیاده سازی کد هش؛
- چگونگی مرتب سازی داده ها؛
- آشنایی با لیست؛
- مفهوم پشته و صف در برنامه نویسی back end ؛
مهارت های برنامه نویس بک اند در زمینه پایگاه داده
یک برنامه نویس back end بعد کسب مهارت های بالا، باید در زمینه پایگاه داده و حافظه پنهان هم اطلاعاتی داشته باشد. پایگاه داده یا بانک اطلاعاتی محلی برای ذخیره و ساماندهی اطلاعات است که توسط سیستم مدیریت پایگاه داده مورد استفاده قرار می گیرد.
مهم ترین سیستم های مدیریت بانک های اطلاعاتی عبارتند از:
- MySQL
- PostgreSQL
- Oracle
- AWS DynamoDB
این ابزارها معمولا برای مدیریت حجم زیادی از داده ها به کار می روند. علاوه بر آن از حافظه پنهان برای ذخیره سازی داده های کوچک کاربران هم استفاده می شود.
در این مقاله سعی کردیم مهارت های لازم یک برنامه نویس back end را برای شما شرح دهیم. برای اطلاع از تخفیف های آموزشی، ما را در اینستاگرام دنبال کنید.